Over ons

Duim techniek

Met een eerste opdracht van een steengroeve in België op zak, besloot Jelle Duim in 1995 voor zichzelf te beginnen. Automatisering was zijn passie en al snel werd in de recyclingbranche bekend dat Duim techniek goede service leverde.

Vanwege de goede ervaringen met service en onderhoud, ontstond de vraag naar ontwerp en realisatie. Het belangrijke, onderscheidend vermogen is dat we bij Duim techniek zowel de benodigde elektrotechnische- als mechanische expertise in huis hebben. Nadat we ons eerst voornamelijk richtten op de bedrijven die puin verwerken, hebben we ons vanaf 2006 ook toegelegd op metaalshredders en papier- en plastic verwerkende bedrijven.

Onze hele bedrijfscultuur is nog steeds ingericht op het verlenen van goede en snelle service. Omdat we continu op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden en alle technische ontwikkelingen op de voet volgen, kunnen we de nieuwste technieken inzetten. We weten dat het stilstaan van productiemachines enorm kostbaar is en we zetten ons er voor in om dit zoveel mogelijk te voorkomen of te beperken.

Onze servicewagens zijn uitstekend uitgerust en we hebben in Veenendaal veel cruciale onderdelen op voorraad, zodat we snel en effectief kunnen handelen.

Het meedenken met de klanten in voornamelijk de recyclingsbranche heeft ook geresulteerd in het ontwikkelen van een aantal unieke producten. En we zijn nog steeds bezig met innovatie: we blijven zoeken naar manieren om nog beter te automatiseren en de efficiency en winstgevendheid nog verder te vergroten.

Enthousiasme, gedrevenheid, vakkennis en de wil om oplossingen te bedenken hebben ons gebracht waar we nu zijn: in een mooi pand in Veenendaal met ruim 50 medewerkers.