VERNIEUWEN BESTURING VOORKOMT STILSTAND

Regelmatig worden wij erbij geroepen als er storingen zijn aan recyclingmachines en –installaties. Ook als wij de installatie niet geleverd hebben, doen recyclingbedrijven graag een beroep op onze kennis en ervaring. En hoewel we goed zijn in het verhelpen van storingen, zijn rigoureuze maatregelen soms niet te voorkomen. Want stilstand kost geld.

Bij Dura Vermeer Reststoffen in Vijfhuizen bleek dat de vaste breekinstallatie niet geheel bedrijfszeker meer was. We waren al een aantal keer langs geweest om storingen te verhelpen. Ook bij de NEN-keuringen, die wij voor Dura Vermeer verrichten, kwamen de nodige punten naar voren.

Duim besturing
Na diverse besprekingen besloot Dura Vermeer dan ook te kiezen voor een structurele oplossing. Tijdens het groot onderhoud, begin dit jaar, hebben wij het hart van de besturing vervangen door een echte ‘Duim besturing’. Deze is voorzien van een aantal oplossingen die wij inmiddels standaard in al onze brekerbesturingen inbouwen en die hun meerwaarde in de praktijk al ruimschoots bewezen hebben.

Update beveiliging
Daarnaast hebben wij een belangrijke update in de beveiligingen doorgevoerd zodat de machine voldoet aan de huidige voorschriften.

Bedrijfszeker
Door te kiezen voor een nieuwe besturing kan Dura Vermeer Reststoffen weer rekenen op de bedrijfszekerheid van hun breekinstallatie. Zeker nu de markt weer aantrekt, wordt ook de continuïteit van de installaties nog belangrijker. Met de nieuwe besturing kunnen wij nu ook bij deze installatie online service verlenen. Dus mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn, dan kunnen wij op afstand direct kijken wat er aan de hand is en in de regel een probleem veel sneller verhelpen.

Nieuwe besturing verdient zichzelf terug
Als uw recyclinginstallaties vaak problemen heeft of als u denkt dat deze niet optimaal presteert, laat ons dan eens komen kijken. Modernisering van de besturing verdient zichzelf namelijk sneller terug dan u wellicht denkt.

« Terug naar vorige pagina