Nieuws

8

dec 23

Realtime inzicht in je productieproces met Optiprocess

De hoeveelheid verwerkt materiaal. De gemiddelde flow en de productietijd van een installatie. Stroomverbruik. De stilstandtijd van een installatie én de achterliggende oorzaak. Al deze onderdelen van een productieproces worden inzichtelijk met behulp van Optiprocess.
Lees verder

14

jul 23

Samen aan de slag voor de recyclingbranche

Stap voor stap krijgt de onderlinge samenwerking steeds meer vorm. Dat zie je duidelijk bij de projecten die onze collega’s van Duim techniek en Van Doren Engineers samen over de grens bij twee afvalverwerkingsbedrijven in België uitvoerden.
Lees verder

28

jun 23

Succesvolle ombouw PET-installatie

Banzo schakelde ons dit jaar in voor de ombouw van de PET-installatie van Wellman Recycling in Spijk, een van de grootste PET-flessenrecyclers van Europa. Een uitdagend project, waarop Banzo, Wellman en wij tevreden terugkijken.
Lees verder

10

mei 23

De kracht van samenwerken

Al een tijd opereren Duim techniek, Van Doren Engineers en Van Lente Systeemintegratie onder één vlag. Want samen boeken we nog mooiere successen. Deze gezamenlijke succesverhalen lees je vanaf nu ook in de Update terug.
Lees verder

4

mei 23

Onbeperkte energieafname met Optipower

Vanwege de schaarste op de energiemarkt en om de ontstane pieken en dalen in energieprijzen en -contracten voor haar opdrachtgevers te ondervangen, heeft men eind vorig jaar onder de naam Optipower een innovatief maatwerkproduct ontwikkeld, waardoor energietekorten voorgoed tot het verleden behoren.
Lees verder